For hos os er der plads til alle. Fra den lille lokale sparekasse til det store nordiske pengeinstitut.

Fleksibilitet og fællesskab

BLIV STANDARDISERET UNIK 

 

Din bank er din - og ingen andres. Derfor skal vi heller ikke fortælle dig, hvordan du driver din bank. Til gengæld tilbyder vi dig Nordens mest fremtidssikrede og fleksible IT-platform.

 

Med SDC som partner behøver du ikke vælge mellem stabilitet og udvikling. Du behøver heller ikke vælge mellem standard og fleksibilitet. For du bestemmer selv, hvordan din version af vores platform skal se ud. Du bestemmer selv, hvordan du vil præsentere funktioner og data i din udgave af systemet. Du kan også nemt supplere vores platform med egne eller tredjepartsløsninger. Og så slipper du for bøvlet.  

 

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det ikke. Vores standardsystem giver dig de bedste forudsætninger for at blive den bank, du drømmer om. Derfor tør vi godt love, at du med vores platform får det bedste udgangspunkt for at skabe Nordens – og måske verdens - bedste bankoplevelse. Det kalder vi standardiseret unik.   

 

SÅDAN BLIVER DU 120 GANGE STÆRKERE

 

Tænk hvis dit pengeinstitut kunne være stærk som de største og unik som de mindste. Hvis du kunne prioritere innovation, men lade andre gøre arbejdet. Hvis du kunne sikre den gode bankoplevelse allerede i dag med Nordens mest fremtidssikrede IT-platform.

 

Med SDC som partner kan du det hele, for vi giver dig adgang til en omfattende systemportefølje, som gør dig stærkere - hver dag. For hvorfor betale ekstra og selv tage besværet, når både lovkrav og de forretningsmæssige behov for en robust IT-platform stort set er de samme for pengeinstitutter på tværs af Norden.     

 

Vi giver dig et fællesskab med 120 andre nordiske banker, som frigør dine ressourcer til det de er bedst til; bygge den bank, du drømmer om - nemt, smart, billigt.   

 

Fleksibilitet og fællesskab med 120 andre banker