Hold dig opdateret på sidste nyt fra SDC på din mobiltelefon, tablet eller computer.

SDC samler rapportering i enterprise data warehouse

COMPLIANCE-KRAV STYRKER KONKURRENCEKRAFT OG KUNDEFOKUS 

…”...bankerne vil kende og forstå deres kunder. Det kræver opsamling af masser af data for at kende kunderne i en tid, hvor færre og færre kommer ind i de fysiske filialer. Det er en af de mest essentielle årsager til at have et Enterprise Data Warehouse. EDW’et skaber et godt grundlag for at servicere og kende kunderne samt sikre, at yderligere dataanalyse kan leveres vha. nye teknologier,” forklarer Jesper Scharff, CEO i SDC, i artikel i PwC's magasin, FS Perspektiver.
 
…”Vi skal være skarpe på, hvad der sker i fremtiden, og det vigtigste er at have et ordentligt datafundament, så vi kan levere. Vi har fx kunnet lave en rapport på en uge i forbindelse med de nye NEP-krav. Det kan man kun, hvis data ligger rigtigt fra start. Dataopsamlingen og databehandlingen skal være automatiseret. Der skal være kort ’time-to-market’ for at kunne følge med reguleringen, og det kan man med et velstruktureret EDW. Det har været målet fra starten”, fortæller Lars Rasmussen, områdedirektør for BI & Decision Support, samt Digital Channels.

I forhold til omlæggingen fra det gamle data warehouse til EDW, har SDC haft flere initiativer iværksat, og planerne er blevet revideret undervejs.

Læs hele PwC’s artikel og om hvad SDC har lært af denne proces og gode råd med på vejen til andre som står overfor den samme operation her.

SDC udvikler omfattende data warehouse