Hold dig opdateret på sidste nyt fra SDC på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Svenske Ekobanken vælger SDC

Kunderne i den svenske Ekobank kan se frem til helt nye digitale produkter inden for net- og mobilbank, efter at banken har valgt SDC som fremtidig partner på IT-området. 

Svenske Ekobanken har netop indgået aftale om at flytte til SDC i løbet af 2016. Samarbejdet med SDC giver banken endnu bedre muligheder for at støtte op om den lokale og sociale økonomi. For SDC betyder det en udbygning af SDC's position på det svenske marked.

- "Den sociale og lokale økonomi i Sverige har længe haft behov for at få sin egen bank, som forstår deres ønsker, og som er indstillet på at løse deres finansieringsbehov. Nye betalingsløsninger fra Ekobanken bliver et stort skridt i den rigtige retning, som vil gøre det muligt for endnu flere at benytte Ekobanken", siger Ekobankens bestyrelsesformand, Ulla Herlitz.

Ekobanken har 5.000 kunder og kører i dag på eget banksystem suppleret med betalingsløsninger fra Nordea. Skiftet til SDC's nordiske fællessystemer giver banken nye kundevendte produkter og nye muligheder inden for den digitale infrastruktur. 

- "Først og fremmest sikrer det bankens fremtid, at vi kommer til at samarbejde med andre omkring IT-udvikling. Det giver os ikke blot mulighed for at imødekomme de stadigt stigende regulatoriske krav, men øger også vores muligheder for at udvikle nye produkter og services, som understøtter vores kunders fokus på social ansvarlighed. Desuden giver SDC's systemer praktiske og økonomiske fordele i form af større effektivitet i hverdagen", fortæller bankens adm. direktør, Annika Laurén. 

-"Vi glæder os til samarbejdet med Ekobanken. Vi har allerede et godt samarbejde med bankens norske pendant, Cultura Sparebank” siger adm. direktør i SDC, Jesper Scharff, og fortsætter: - "Vi har mange nordiske projekter og produktlanceringer i pipelinen. Jeg ser frem til at også Ekobanken og deres kunder kan få glæde af disse".

Ekobanken planlægges indkonverteret i SDC i løbet af maj-september 2016.


Ekobanken vælger SDC