Hold dig opdateret på sidste nyt fra SDC på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Maritime & Merchant Bank – ny kunde i drift på SDC’s systemer

Mandag den 19. februar gik den norske bank Maritime & Merchant Bank i drift på SDC’s systemer.

Maritime & Merchant Bank er en relativ ny nichebank for shipping og offshoreindustrien. Bankens hovedprodukt er pantsikrede lån i likvide og standardiserede skibe til rederier i Norge og udlandet. Hertil kommer indlån til private med mere end ½ mio. norske kroner til investering.

Flytningen til SDC fra bankens hidtidige it-leverandør er gennemført i et komprimeret implementeringsforløb på bare tre måneder.

- Maritime & Merchant Bank har oplevet projektet som meget effektivt og SDC som en god og professionel leverandør af et komplet og integreret banksystem, fortæller Chief Risk and Chief Compliance Officer Lars Fossen fra banken. Han fortsætter:

- Maritime & Merchant har aktivt valgt at tilbyde et begrænset udvalg af produkter. Det sikrer, at vi kan tilbyde services baseret på solidt branchekendskab, effektive processer og skræddersyede løsninger. Vi ser skiftet til SDC som et væsentligt element heri. SDC tilbyder en moderne it-platform, som er compliant med lov og sektorkrav, og en leverancemodel med en høj grad af fællesudvikling inden for det regulative område.

Maritime & Mercant er tredje nye bank, der inden for kort tid er kommet til SDC. I 2017 startede yderligere to norske banker, MyBank samt Næringbanken, op på SDCs´s systemplatform.

Maritime & Merchant Bank - new customer at SDC