SDC indgår aftale med svenske Tink

Aftalen betyder, at SDC skal bruge Tinks teknologi til at tilbyde såkaldt multi-banking til 120 pengeinstitutter i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Færøerne.

Omkring 25 pct. af bankkunderne i Danmark har to eller flere banker, og det nye samarbejde mellem SDC og Tink skal være med til at give vores kunder bedre overblik over deres samlede økonomi. 

Konkret får vores pengeinstitutter mulighed for at trække kontoinformationer ind fra alle kundens banker og præsentere dem samlet mobilbanken. "Vi udvikler en ny digital selvbetjeningsplatform til vores bankers slutkunder. Et af de helt centrale elementer er, at kunderne her kan få et samlet overblik over deres økonomi og kan klare deres daglige bankforretninger ét sted i én samlet brugergrænseflade – også selvom de har flere banker. Vi ser frem til at realisere dette koncept i samarbejde med Tink," siger Sille Stener, områdedirektør hos SDC.

Hun tilføjer, at SDC har valgt Tink, da selskabet har "en teknisk moden løsning og har en stærkt strategisk tilgang til, hvordan data kan anvendes til at levere merværdi for brugerne. "SDC's pengeinstitutter får adgang til Tinks multi-banking funktioner fra august.

"Det er med stor stolthed, at vi går ind i et partnerskab med SDC, så de kan udnytte PSD2 fuldt ud. Partnerskabet ligger godt i tråd med vores mål om at gøre det nemt for andre at bygge gode produkter, der giver forbrugerne værktøjerne til at træffe smartere økonomiske beslutninger," siger Daniel Kjellén, adm. direktør og medstifter af Tink.

 

Læs artiklen i FinansWatch her.
Tink og SDC-samarbejde