SDC’s kontor i Bergen er åbnet

I 2023 blev åbningen af SDC’s første kontor i Norge annonceret. Og den 1. april, efter en grundig renovering, stod kontoret klar til indflytning. Kontoret ligger centralt placeret i Bergen – storbyen på den norske vestkyst, hvor bl.a. flere af SDC’s samarbejdspartnere har til huse. Byen er derfor et godt udgangspunkt for vores relationer til det norske marked.

Der er plads til i alt otte personer på kontoret, og til en start vil Kristian Pettersson, Customer Relations Manager, samt Bente Tvedt, Sales Specialist, få deres daglige gang på det nye kontor. Herfra skal de sammen med den øvrige del af organisationen, herunder flere norske kolleger på kontoret i Ballerup, fortsætte arbejdet med at styrke vores position i Norge.

Pressen kom på besøg
Det norske onlinemedie Bankshift.no kiggede forbi kontoret på en af de allerførste åbningsdage. I artiklen her sættes der ord på åbningen og hvad den betyder for vores position på det norske marked:

”Hjemmekontor er blitt en vanlig del av arbeidslivet, men uten at vi har et felles kontor så blir det vanskelig å bygge samme fellesskapsfølelsen som vi kan bygge når vi har et kontor der vi kan samles”. 
Stig Valderhaug, Area Director for Sales, Customer Engagement & Shared Services

”Når jeg er ute og snakker med norske banker så er de veldig positive til at vi er flere nordmenn som jobber i SDC og ikke minst at vi har etablert et kontor i Norge. Det viser at vi satser”.
Kristian Pettersson, Customer Relations Manager


Endnu tættere på nuværende og potentielle kunder samt samarbejdspartnere

SDC er allerede etableret i Norge med væsentlige norske kunder, systemer og løsninger, der er integreret mod norsk finansiel infrastruktur, banksektor og relevante tredjeparter. 

Med det nye kontor sætter vi yderligere fokus på de norske, nationale behov. Kontoret får et kundeorienteret fokus med en stærk ekspertise i den norske finansielle it-sektor samt tæt kontakt til relevante partnere som fx Vipps MobilePay, BITS, det norske finanstilsyn, BankID m.fl. 
Bankshift_åbning af nyt kontor i Norge_SDC

Client Director Bente Tvedt (f.v.), områdedirektør for Sales, Customer Engagement & Shared Services Stig Valderhaug, og Customer Relationship Manager Kristian Pettersson (Foto: Bankshift).