Ansættelsesproces

Den gode start

Her på SDC lægger vi vægt på en god og tryg ansættelsesproces - og vi synes, det er vigtigt, at der bliver taget godt hånd om nye medarbejdere; både før, under og efter ansættelsen.

"Jeg vil især fremhæve preboarding indsatsen! Inden min første arbejdsdag fik jeg tilsendt materiale om SDC, som jeg kunne se på i ro og mag derhjemme – herunder bl.a. en velkomstvideo fra SDC’s øverste ledelse såvel som områdeledelsen. Jeg var også kort forbi til en frokost med mine nye kolleger. Alt dette lagde grunden til en flyvende start for mig!" — Allan Colbe, Implementation Manager

En proces i fire trin 

 • Jobbet bliver slået op på SDC's hjemmeside og LinkedIn profil. Kandidaten har mulighed for at kontakte den rekrutterende leder for uddybende spørgsmål.
 • Kandidaten bliver inviteret til 1. interview med den rekrutterende leder, hvor fokus vil være på de faglige kompetencer samt kemi.
 • Kandidaten bliver inviteret til 2. interview, hvor HR deltager. Her vil der forinden bliver sendt to forskellige test: En personlighedstest (OPQ32) og en kognitiv test (Verify G+). Samtalen har fokus på kandidatens personlighed og præferencer.    
 • Kandidaten bliver tilbudt jobbet og vil modtage kontrakten i sin indbakke til digital underskrift. Efterfølgende vil den nye medarbejder modtage en velkomstpakke med posten og en velkomstmail med information om opstarten.
 • Har vi fanget din interesse?

  Tag et kig på vores ledige stillinger og send en ansøgning afsted!

  Ledige stillinger

  Har du spørgsmål? 

  Grete Flinker Bisgaard

  Senior HR Consultant

  Magdalena      Karwat

  Talent Aquisition Lead