Regnskab og rapportering

Håndtering af regulering og compliance for pengeinstitutterne

SDC tilbyder et udbygget rapporteringssystem, som dækker regulatorisk aflevering samt ledelsesrapportering. Vores fælles datawarehouse leverer informationer direkte til rapporteringen, så processen for regnskabsaflæggelsen automatiseres helt frem til og med afleveringen hos offentlige myndigheder. Det giver en rapporteringsløsning, hvor manuelle opgaver reduceres til alene at omhandle pengeinstitutternes behov for justeringer samt bestyrelsesbeslutningernes påvirkning af de systemgenerede data.

Hos SDC tror vi på fællesskabet, men forretningen og processerne behøver ikke være ens hos alle. Derfor har hvert pengeinstitut indsigt i og konfigurérbar indflydelse på de bagvedliggende beregninger. Hermed kan de nødvendige forskelligheder mellem pengeinstitutter tilgodeses inden for en nordisk rapporteringsløsning.

Vores rapporteringsløsninger anvendes af alle vores kunder i både Danmark, Færøerne, Norge og Sverige og er derfor ikke blot tilpasset gældende EU-lovgivning, men også lovgivning og rapporteringskrav i de enkelte lande. 

 

Banking Services

I tillæg til ydelserne fra rapporteringsteamet (webinarer og Q&A sessions), kan pengeinstitutterne tilkøbe specialister fra Banking Services til at assistere eller udvide rapporteringsuniverset med specialiserede ledelsesrapporteringer.