SDC som arbejdsplads

Hvordan er det at arbejde hos SDC? 

Der er tit noget at fejre hos SDC. I marts 2023 fejrede vi SDC's 60-års fødselsdag, og vi samles jævnligt til bobler og fejring i forbindelse med kollegers 50, 40 og 25 års jubilæer. Vi synes, det er fantastisk at have kulturbærere af dén kaliber på gangene!

Og stof til eftertanke: For hvad er det egentlig, der gør SDC til en arbejdsplads, der både holder fast på de erfarne stjerner og har succes med at tiltrække nye talenter? Det har vi gjort os nogle tanker om.

Vi investerer i vores medarbejdere 

Det er vigtigt, at man finder en kultur, man passer ind i, og hos SDC vil vi faktisk gerne have, at du bliver i lang tid. Så lad os starte der. Vi er ikke en svingdørsvirksomhed.  

Det tager tid at få overblik over systemlandskaberne og greje den kompleksitet, der følger med det, vi laver.

Du er først ”onboardet” efter 6-12 måneder, så der er fuld knald på læringen, og i starten af din ansættelse, er der meget at holde styr på. Ting tager tid – og i SDC investerer vi i at få dig klædt på til opgaven. Det kan godt være en udfordring, hvis du har behov for at skabe værdi fra første dag – eller hvis du ikke har lyst til at investere i at lære folk at kende.

For det er nemlig også en del af vores kultur: At det gør det hele meget nemmere og bedre, når man kender hinanden. Fornemmelsen af at høre til, og at det er mere end det hele værd, at bygge de personlige relationer op.

Følelsen af ”alle mand på dæk” og at være ét SDC, hvor vi på kryds og tværs af fagområder samler det hold, der bedst løser opgaven. Det er én af grundene til, at vores medarbejdere har lyst til at blive. Og mange af dem, der har været et smut ude på andre arbejdspladser, kommer tilbage til SDC, fordi vores sammenhold er noget særligt, og fordi de savner det tætte kollegaskab, der kendetegner os.

Det sociale liv

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, om du deltager i julefrokoster og andre sociale sammenkomster. Men vi håber, at du har lyst til at være med - for stærke personlige relationer får dagligdagen på kontoret til at glide meget sjovere og lettere. Og hvis du er til den slags, så har vi et væld af aktivitetsklubber – fra vinsmagning til diverse sportsklubber. Vi har endda også et særligt netværk for de unge - og for seniorer og pensionister. For dem har vi heldigvis også mange af.

Et liv i balance 

Vi har en passion for det, vi laver og trives i hinandens selskab i arbejdstimerne – men har stor respekt for, at livet er så meget mere end arbejde. Lidt atypisk for en moderne IT-virksomhed er de fleste af os ansat under Finansforbundets overenskomst.

Det betyder ordnede forhold og plads til, at man også kan prioritere de vigtige ting på hjemmefronten. Vi har en intern stress-coach, som medarbejderne kan trække på, hvis der er for mange bolde i luften. Vi gør alt, hvad vi kan for at fange sådan noget i opløbet.

En projektorganisation i udvikling 

Uanset om du er projektleder, forretningskonsulent, IT-udvikler, arkitekt eller noget helt femte, så er SDC en projektorganisation. Hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. Og vi har fuld fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling. 

Endnu en god grund til at vælge SDC som arbejdsplads.

Har du spørgsmål? 

Grete Flinker Bisgaard

Senior HR Consultant

Magdalena Karwat      

Talent Aquisition Lead