1600

Fællesskab

Det individuelle fællesskab sikrer den gode kundeoplevelse

En god bankoplevelse handler ikke kun om teknik. Den handler om nærvær og relevant, personlig rådgivning. Og det er præcis derfor, at fællesskabet om en nordisk IT-platform bliver dyrket med så stor dedikation hos vores kunder – for så kan de bruge deres tid og energi på det, der skaber ægte værdi for deres kunder: Den gode bankoplevelse.

Med SDC som partner får jeres pengeinstitut en robust, stærk og effektiv platform og friheden til at skabe præcis den bank, I drømmer om. For hos os er der nemlig plads til alle: Fra den mindre lokale sparekasse til det store nordiske pengeinstitut. Med vores platform er man stærk som de største og fleksibel som de mindste - og derfor starter den gode bankoplevelse lige her.

Standardiseret unik 

Hvert pengeinstitut er unikt. Derfor skal vi heller ikke fortælle jer, hvordan I skal drive jeres bank eller sparekasse. Til gengæld kan vi tilbyde jer Nordens mest fremtidssikrede og fleksible IT-platform.


Med SDC som partner behøver I ikke vælge mellem stabilitet og udvikling. I behøver heller ikke vælge mellem standard og fleksibilitet. I bestemmer nemlig selv præcis, hvordan jeres version af vores platform skal se ud. I bestemmer selv, hvordan I vil præsentere funktioner og data i jeres udgave af systemet. I kan også nemt supplere vores platform med egne eller tredjepartsløsninger. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det ikke. Vores standardsystem giver jer de bedste forudsætninger for at blive det pengeinstitut, I drømmer om. Derfor tør vi godt love, at I med vores platform får det bedste udgangspunkt for at skabe Nordens – og måske verdens – bedste bankoplevelse. Det kalder vi standardiseret unik.

Sådan bliver I stærkere 

Tænk hvis jeres pengeinstitut kunne være stærk som de største og unik som de mindste. Hvis I kunne prioritere innovation, men lade andre gøre arbejdet. Hvis I kunne sikre den gode bankoplevelse allerede i dag med Nordens mest fremtidssikrede IT-platform.

Med SDC som partner kan I det hele, for vi giver jer adgang til en omfattende systemportefølje, som gør jer stærkere - hver dag. For hvorfor betale ekstra og selv tage besværet, når både lovkrav og de forretningsmæssige behov for en robust IT-platform stort set er de samme for pengeinstitutter på tværs af Norden?  Vi giver jer et fællesskab med andre nordiske banker, som frigør jeres ressourcer til det, I er bedst til: Bygge det pengeinstitut, I drømmer om - nemt, smart og billigt.

En bedre bank begynder her

Facit Bank

"Grunden til at vi valgte SDC var, at vi kunne få ét system, der kunne fungere på tværs af Skandinavien".

Missionen er klar

En god bankoplevelse til en konkurrencedygtig pris, dét er og bliver ledestjernen for alle vores aktiviteter.

Kunder i hele Norden

SDC er ejet af vores kunder og brugere, som udgøres af en samling mindre og mellemstore pengeinstitutter i Norden.